1709447464568 scaled

След успешно завършен основен ремонт, Клиниката по кардиология в УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД – Пловдив се завръща на своето място. Преместването й от Блок V на Клиниката по инфекциозни болести отново към Хирургичния корпус на 12 етаж ще се извърши днес.

1709447464471 scaled

Кардиологичното звено отговаря изцяло на съвременните изисквания след приключване на строително ремонтните дейности, в които влизат болничните стаи, санитарните възли, манипулационните, лекарските кабинети и общите помещения. Обновена е още водопроводната и електрическата инсталация. Нови са пожароизвестителната и системата за сигурност. В изпълнение на цялостната концепция за климатизация на Хирургичния блок, в Клиниката по кардиология вече е изградена система за централна климатизация.

Преместването на клиниката ще се осъществи при пълно спазване на всички необходими мерки за безопасност и защита на пациентите.

1709447464496 scaled

“Ремонтът беше важен за подобряване на условията. Радвам се, че всичко завърши успешно и ще продължим да осигуряваме грижа и професионално отношение към нашите пациенти“, каза началникът на клиниката проф. д-р Федя Николов.
Във финала на строително монтажните действия, фирмата „Милара Интернешънъл“ ООД дари средства безвъзмездно за цялостно висококачествено почистване на Клиниката по кардиология.

1709447464517 scaled

Обновяването на кардиологичната клиника е част от непрекъснатия стремеж на ръководството да осигури комфортна обстановка в лечебното заведение. Скоро ще приключат ремонтите и на други клиники и отделения в УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД – Пловдив, която е ключова за лечението на пациенти от цяла Южна България.

1709447464543 scaled

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Принтирайте